Transportul electric din Suceava anulat

Transportul electric din municipiul Suceava a fost anulat de o eroare umană. Muncitorii locali care efectuau lucrări de reparare la instalația de gaz, au stricat instalația electrică. Mai exact, principalul cablu care conecta autobaza electrică din Burdujeni Sat de oraș au secționat cablul principal. Suceava are 25 autobuze electrice mari și 17 microbuze electrice. În circulație se află 22 autobuze și 10 microbuze.

Practic, autobaza a fost scoasă din uz. La fel s-a întâmplat și cu stațiile urbane de încărcare.

Așadar, transportul electric va fi o amintire. Transportul nu se va putea face decât cu vechile autobuze tradiționale, până la repararea avariei. Este o situație care se întâlnește foarte des la nivel național. Suceava continuă să aibă probleme de infrastructură. Probleme sunt și la investiții. Recent, un incendiu a afectat clădirea Consiliului Județean.

Practic, diversele lucrări de reparații la o utilitate o afectează pe cealaltă. Nu există clar un program de reabilitări. Nu se face o analiză preliminară. Nu se știe dinainte când se intervine undeva, ce se strică în urma intervenției.

Primăria Suceava s-a lăudat cu faptul că va avea autobuze electrice care vor circula frecvent. Nici lucrările la faleză nu au ajuns la utilitatea clamată în campanie.

Municipiul Suceava are o infrastructură învechită. În ciuda planurilor mari, soluțiile se lasă așteptate.

Nu există un plan de gestiune a posibilelor avarii. De aceea, o eroare umană poate oricând să provoace o tragedie.

Suceava are de multă vreme aceeași administrație care a ratat multe oportunități. Municipiul Suceava este cu mult în urma unor orașe care au același trecut istoric.

În municipiul Suceava este multă luptă politică inutilă. Este multă demagogie, la care se adaugă mult oportunism și politicianism pe măsură.

Politicienii locali din Suceava au fost ocupați cu luptele politice. Interesul cetățeanului din Suceava este invocat numai în campaniile electorale.

Știri Locale Știri Suceava