Spitalul mobil Lețcani stă închis

Spitalul mobil Lețcani este expresia modului cum PSD și PNL și-au bătut joc de banii publici. A fost început sub administrația județeană a lui Maricel Popa. A fost blocat de Costel Alexe, succesorul din PNL la funcția supremă în județ. Spitalul este o pagubă imensă. Costel Alexe pe atunci ministru al mediului i-a dat autorizația de mediu abia după ce PNL a câștigat CJ Iași.

Când oamenii mor în România ca pe vremea ciumei negre din Evul Mediu, această grămadă de containere aduse din Turcia mult mai târziu decât trebuia, care a costat 13, 2 milioane euro a eșuat în sarcina de a primi pacienții. În primăvara lui 2021, când spitalul reușise să aibă pacienți, în interior ploua. În plus, erau probleme grave cu oxigenul.

Nu mai vorbim de imposibilitatea de fi încălzit pentru ca pacienții să nu stea în frig. Așadar, măreața realizare a înțeleptei conduceri de partid și de stat de la Iași este o gogoașă răsuflată.

El stă închis pentru că încă nu s-a găsit o soluție pentru ca posibilii pacienți să primească oxigenul atât de necesar. este exact ca în bancul acela cu operația reușită și pacientul mort. Să nu uităm că în treaba asta cu spitalu mobil Lețcani s-au cheltuit și bani de la CJ Neamț, păstorit de baronul PSD Ionel Arsene. Adică cel în subordinea căruia era spitalul care a ars în iarna trecută, incendiu soldat cu victime omenești la Piatra Neamț.

Spitalul mobil Lețcani este expresia vie că USL încă trăiește. Sau, vorba lui Tănase, vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem… tot ca proștii…

Actual Știri Iași Știri Locale