Moldova a ajuns cenușăreasa României

Moldova a ajuns cenușăreasa României. Autostrada A8 se află într-un scenariu prost, al unei telenovele și mai idioate. Evident, din cauza contrcutorilor spanioli care au făcut praf studiul de fezabilitate.

Moldova nu mai are niciun ministru în actualul Guvern. Parlamentarii din Moldova nici nu prea se văd, nici nu se prea aud. Nu vorbim de Putere sau de Opoziție.

Moldova a fost neglijată 30 de ani de guvernanți. Liberalii încă din ianuarie 2020 au promis marea cu sarea.

Numai că regiunea cunoaște decalaje mari între județele regiunii. Nu mai vorbim de restul țării. Iașul a rămas cu mult în urma Clujului și a Bucureștiului.

Iașul, orașul emblematic din Moldova nu are nici anul acesta transport ecologic. La Suceava, câteva reparații neinspirate au afectat alimentarea autobuzelor electrice.

Toate acestea, pentru că Moldova nu mai are politicieni emblematici.

Singura nominalizare a unui moldovean, dar și el, relocat de mult în București, este a lui Andrei Muraru, propus ambasador al României în SUA care a plecat la post, în iulie 2021.

În rest, europarlamentarii moldoveni nu se prea fac nici ei auziți. Dragoș Benea sau Tudor Ciuhodaru își mai dau și ei cu părerea pe rețelele sociale.

Nici la capitolul politicieni locali, nu se vede ceva bun. Gheorghe Flutur este un vechi pedelist, care pare deasupra tuturor, Mihai Chirica și Costel Alexe sunt prinși în corzi.

Pe la Vaslui, sărăcie lucie și în rest… știrile de la ora 5…. Pe la Focșani, e liniște. Marian Oprișan, din baron, a ajuns puțin mai jos, dar tot la butoane a rămas.

Investițiile locale bat pasul pe loc. Suceava pare să stea mai bine. După Suceava, Iașul menține o cotă constantă.

Aceasta este Moldova politică și este mare păcat….

Actual Știri Locale