La Marola ai teava rotunda zincata la cel mai bun pret din online!

La Marola ai teava rotunda zincata la cel mai bun pret din online!

Teava rotunda zincata este un material de constructii ce face parte din materialele feroase, fiind utilizat in special pentru realizarea instalatiilor ce presupun transportul de substante fluide si gazoase non-agresive. Avand in vedere ca este un produs confectionat strict pentru sarcinile mentionate anterior, teava rotunda zincata beneficiaza inca din procesul de fabricare de anumite proprietati speciale.

Teava rotunda zincata reprezinta solutia numarul 1 cand vorbim despre instalatii

In cadrul magazinului online sau fizic Marola, vei intalni o gama larga de produse destinate proiectelor din domeniul constructiilor, inclusiv teava rotunda zincata la un pret avantajos. Aceasta este testata si pusa sub presiune, avand toate aprobarile necesare pentru lucrul sub presiuni ridicate. Asa cum mentionam anterior, utilizarea sa se face cu precadere pentru a se realiza instalatii termice in industria agricola, stingatoare de incendiu, sisteme de aer conditionat, dar si pentru constructii exterioare, precum garduri, balustrade sau stalpi.

Ce informatii trebuie sa cunosti inainte de a achizitiona acest produs?

Materia prima din care este confectionata teava rotunda zincata este otelul. In procesul de fabricare, otelul este acoperit cu un strat protector, iar in acest fel produsul final beneficiaza de mai multe proprietati care se vor resimti si in cadrul proiectului final. Stratul protector de zinc se regaseste aplicat atat in interior, cat si in exterior, iar acest fapt demonstreaza ca produsul final are o protectie suficient de mare incat agentii corozivi sa nu patrunda in structura sa. Asa cum trebuie sa fie, suprafata produsului este neteda, fara fisuri sau crapaturi.

Care sunt proprietatile principale?

teava rotunda zincata

Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de acest material este faptul ca nu rugineste. Lipsa ruginei o face sa fie atat de utilizata de un numar tot mai mare de specialisti din domeniul constructiilor in diverse proiecte.

Pe langa proiectele mentionate anterior, se regasesc si domeniul agricol, instalatiile termice, dar si realizarea confectiilor metalice exterioare. Desigur, acest produs se poate utiliza pentru orice proiect doresti, atata timp cat cunosti caracteristicile sale.

Datorita procesului de zincare din procesul de productie in momentul confectionarii, aceasta are un istoric cunoscut ca fiind drept una dintre cele mai rezistente tevi din industrie. Zincul este materia prima ce ii confera protectie importiva factorilor externi intr-un mod inedit si indelungat, astfel si calitatea este mai ridicata.

Comunicate de presa