Iata cele mai bune feluri de mancare preparate cu o friteuza profesionala!

Iata cele mai bune feluri de mancare preparate cu o friteuza profesionala!

O friteuza profesionala reprezinta un echipament esential in bucataria unui restaurant, a unei cantine sau a unui supermarket in care sunt servite si mancaruri gata preparate. Aceasta permite pregatirea rapida a unor alimente foarte gustoase, spre satisfactia tuturor clientilor.

Beneficiile aduse de o friteuza profesionala

Cele mai moderne echipamente de acest fel disponible la Fresco Expert fac mai mult decat sa permita frigerea uniforma a alimentelor intr-o baie de ulei. In plus, ele reduc timpul de preparare a mancarurilor si garanteaza cele mai inalte standarde de calitate, comparativ cu gatirea traditionala.

Structura din otel inox garanteaza atat rezistenta in timp, cat si posibilitatea de a fi curatate cu usurinta. Exista produse cu alimentare electrica sau pe gaz, cu una sau doua cuve, cu suport inchis sau de banc. De asemenea, puteti alege intre mai multe dimensiuni si forme, astfel incat sa se integreze perfect in orice bucatarie profesionala, indiferent de capacitate.

Ele permit pregatirea mai multor retete apreciate de toti romanii, care cu siguranta vor atrage numerosi clienti si ii vor face sa revina periodic in restaurantul pe care il detineti. Iata cateva dintre mancarurile pe care le puteti prepara cu ajutorul lor!

Cartofi prajiti cu usturoi – simplu, dar delicios!

Una dintre cele mai simple retete pe care le puteti pregati folosind o friteuza profesionala este cea de cartofi prajiti cu usturoi. Ingredientele sunt putine la numar, insa din combinatia lor rezulta un preparat cu adevarat delicios. Este vorba despre cartofi rosii, ideali pentru prajit, despre usturoi, sare si, bineinteles, ulei pentru prajit.

Dupa ce se taie, cartofii se spala in mai multe ape si apoi se usuca. Se pune uleiul la incins in friteuza si, dupa ce acesta a atins temperatura potrivita, cartofii se aseaza in cos si se scufunda in baia de ulei. Cand sunt gata, sunt pusi sa se scurga pe prosoape de hartie, iar apoi pot fi asezati intr-un bol.

Tot ce ramane de facut este sa ii presarati cu sare, apoi sa zdrobiti cateii de usturoi si sa ii asezati deasupra. Totul se amesteca bine si mancarea se serveste calda, eventual alaturi de o salata de rosii cu castraveti.

Cartofi prajiti cu carne – pentru o satisfactie deplina

Pentru urmatoarea reteta, pregatita de asemenea folosind o friteuza profesionala, exista un singur ingredient suplimentar, comparativ cu cea anterioara. E nevoie de cartofi, carne preparata anterior, cativa catei de usturoi si sare.

Dupa ce se curata si se taie in bucati de dimensiuni egale, cartofii se spala bine, in mai multe ape, iar apoi se usuca. Temperatura friteuzei este fixata la 170 de grade, cartofii se pun in cosul de prajire si sunt cufundati in baia de ulei.

Atunci cand cartofii sunt aproape gata, se adauga si carnea, sub forma de cubulete, si se prajeste timp de doua minute. Apoi se scot impreuna intr-un bol, se sareaza, se adauga usturoi zdrobit si se amesteca bine. Se servesc calzi, alaturi fiind ideala o salata de muraturi asortate.

Pe langa cartofi de diferite feluri, puteti folosi o friteuza profesionala si pentru a prepara inele de ceapa, ciuperci sau dovlecei prajiti, carne, paine sau branzeturi prajite.

Alegeti cele mai bune produse pentru bucatarii profesionale si asigurati astfel atat satisfactia clientilor, cat si profitul propriei afaceri!

Uncategorized