Florin Cîțu a fost huiduit azi la Iași

Florin Cîțu, premierul României, a fost huduit când a venit la Iași, pentru pomană electorală. Sau pentru a cerși voturi de la membrii PNL pentru competiția cu Ludovic Orban.

Florin Cîțu are de gând să arunce cu bani publici în primarii din Moldova pentru ambițiile sale de mare om politic.

Ba chiar pentru a mai reduce din handicapul lipsei dale de popularitate, a înemnat procurorii să o ancheteze pe Diana Iovanovici Șoșoacă.

Florin Cîțu a arătat că este un om dur când vrea. Ieri a demis prefecții, subprefecții și secretarii de stat de la USRPLUS. Moțiunea de cenzură a provocat ieri un haos în Parlament. Cu greu a putut fi citită. De stabilirea datei votului în plen nici nu a putut fi vorba.

Așadar, Florin Cîțu calcă pedala aparițiilor publice, mergând în teritoriu și dorind să arate că el este o șansă pentru România.

Totuși, Moldova este sătulă până la refuz la poantele lui Florin Cîțu. Premierul nu știe să facă altceva decât să spună glume proaste. Adică să mintă. Vrăjeala titularului de la Palatul Victoria este ca țuica botezată cu apă. Iar pe moldoveni, nu-i poți fraieri cu țuică adăpată.

Eșecul studiului de fezabilitate al Autostrăzii A8 este de natură să pună cruce întregului proiect.

Premierul știe că este foarte posibil să iasă din viața politică mai repede. Totuși, aparent, se pare că se află în grațiile președintelui Klaus Iohannis.

Premierul știe că poate abate atenția populației cu declarații și măsuri de forță. Până acum, situația este neclară, iar Parlamentul și Guvernul par blocate în eterna luptă politică.

Actual Știri Iași Știri Locale