Filip Hăvârneanu: PNDL 3 este o hoție!

Filip Hăvârneanu, deputat USRPLUS de Iași a ieșit la rampă cu critici dure contra PNL. Crescut în anturajul politic al deputatei Cosette Chichirău, Filip Hăvârneanu marșează pe linia relațiilor cu bâta pe masă dintre USRPLUS și PNL la Iași.

Filip Hăvârneanu se încadrează și pe linia politică națională. Azi, ședința de Guvern nu s-a mai ținut. Președintele Iohannis a ieșit să îndemne la băgarea bâtelor sub masă și a cuțitelor ăn teacă. Numai că, în coaliție, relațiile sau stricat de tot.

Să nu uităm că tocmai au fost prăpădite 18 milioane de lei pe o maculatură numită studiu de fezabilitate pentru A8, Autostrada Unirii.

Spitalul de la Lețcani a mai înghițit și el 13 milioane euro și este inutil.

Filip Hăvârneanu a declarat pe o rețea de socializare:

 „USR PLUS susține dezvoltarea reală a comunităților locale, prin programe transparente și investiții care să facă viața mai bună a românilor.

În forma susținută de premierul Cîțu, PNDL 3 este însă o hoție.

Este programul becurilor de 1.800 de euro și a toaletelor din Teleorman de 80.000 de euro. Programul celor 44,5 miliarde de lei scurși în buzunarele baronilor.

Dezvoltarea României nu se poate face cu programele de îmbogățit baronii locali, moștenite de la Liviu Dragnea.”

Liderii USRPPLUS Iași nu au ieșit cu nimic bun în public, în afară de contrele cu PNL. De aceea, USRPLUS Iași încearcă să arate că există. Și ca să existe, trebuie să spragă pungi umflate cu aer pe care să le pocnească în urechile propriului electorat.

Actual Știri Iași Știri Locale