Diana Iovanovici Șoșoacă atacată politic de Florin Cîțu

Diana Iovanovici Șoșoacă, senator independent a devenit ținta atacurilor politice ale lui Florin Cîțu. Premierul a cerut Parchetului General să ia măsuri contra senatoarei Diana Șoșoacă.

Diana Iovanovici Șoșoacă a protestat public, într-o localitate din Moldova contra acțiunii de vaccinare. În stilul ei caracteristic, Diana Șoșoacă a țipat în portavoce, acuzând Guvernul de intenții criminale.

Florin Cîțu uită că senatoarea Diana Șoșoacă are imunitate parlamentară. Orice trimitiere în judecată începe numai cu solicitarea adresată de Parchet, Parlamentului.

Florin Cîțu încearcă să aibă o poziție bună în Parlament și în PNL, fiindcă vrea să fie șef al Guvernului și președinte al PNL.

Diana Șoșoacă este senator și are dreptul la declarații politice. Florin Cîțu a cerut procurorilor să nu fie timizi în fața celor ce pun în pericol campamia de vacciare.

Evident, aflat în campanie electorală, Florin Cîțu caută țapi ispășitori. Campania de vaccinare a eșuat lamentantabil fiindcă a fost condusă prost.

Senatoarea Diana Șoșoacă este cunoscută pentru atitudinea sa. A fost organizatarea protestelor antivaccinare și anti-interdicții.

A fost aleasă ca senator de Iași, dar iese la rampă în orice localitate din țară.

Fanii senatoarei Diana Șoșoacă reacționează în sprijunul ei atunci când cineva o atacă direct sau virtual.

Senatoarea independentă este într-un război permanent cu Guvernul României. Cota lui Florin Cîțu a scăzut dramatic în Moldova.

De aceea, el nu scapă ocazia de a o ataca public pe Diana Iovanovici Șoșoacă. Nici senatoarea independentă nu-i rămâne niciodată datoare.

Diana Șoșoacă a intrat în conflict cu conducerea AUR, alegând să activeze independent.

Actual Știri Iași Știri Locale