De ce sa alegi un robot automat pentru curatarea piscinei

De ce sa alegi un robot automat pentru curatarea piscinei

Ca detinator de piscina, te confrunti cu cea mai neplacuta situatie atunci cand esti nevoit sa cureti murdaria acumulata in bazin.

Daca nu te numeri printre persoanele care opteaza pentru serviciile oferite de catre specialistii in intretinerea piscinelor si vrei sa faci singur acest proces destul de solicitant, afla ca exista o solutie care te va ajuta si iti va usura munca.

Este vorba despre robotii automati pentru curatarea si intretinerea piscinelor – echipamente care pot prelua sarcinile ingrate, oferindu-ti relaxare totala si intretinere fara efort.

Robotii pentru piscina automati pentru piscina curata podeaua, peretii si linia piscinei, functionand fie cu sistemul de filtrare al piscinei tale, fie complet independent.

Aceste echipamente se impart in 3 categorii, fiecare categorie venind cu o varietate de modele:

● Roboti automati care functioneaza pe principiul suctiunii

● Roboti automati  hidraulici, care functioneaza pe principiul presiunii

● Roboti automati care functioneaza independent, cu programe prestabilite sau configurabile de curatare.

Alegerea robotului automat pentru piscina va fi determinata de dimensiunea si forma piscinei tale, de ce fel de impuritati ajung in curtea ta si bineinteles, de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Insa indiferent de tipul de robot pe care il vei alege, poti fi sigur ca acest produs de curatare iti va oferi caracteristici inovatoare, design si inginerie avansate, concepute pentru orice tip de piscina si buget.

Robotii automati pentru piscina reprezinta solutia suprema de curatare ‘’plug-and-play’’ pentru majoritatea formelor, dimensiunilor si finisajelor piscinei.

Functia de utilizare imediata (‘’plug-and-play’’) inseamna ca dispozitivul nu necesita o asamblare complicata inainte de utilizare, ci doar o setare si instalare simpla care sa il ajute sa analizeze dimensiunea bazinului si intensitatea de curatare. In afara de asta, nu trebuie decat sa apesi butonul de alimentare si sa scufunzi robotul de piscina in apa pentru a-ti satisface toate nevoile de curatare a piscinei.

Iata si marile avantaje pe care le ofera un aspirator automat pentru piscina:

̶  Este foarte eficient din punct de vedere energetic, folosind cu pana la 94% mai putina energie decat majoritatea produselor de curatat sub presiune

̶  Instalarea simpla permite functia de utilizare imediata (‘’plug-and-play’’)

̶  Se potriveste la orice tip de piscine, forme si suprafete

̶  Are un sistem autonom care functioneaza separat de sistemul de filtrare

̶  Aspira aproape orice fel de impuritati mici si mari

̶  Este ideal pentru cresterea circulatiei apei prin utilizarea propriului sistem de filtrare si pompei

̶  Prin deplasarea sa in toata piscina, creeaza o recirculare suplimentara a apei, mai ales in acele puncte statice, reducand, astfel, posibilitatea formarii coloniilor de alge

̶  Ofera o eficienta mai mare a substantelor chimice dozate, la o cantitate mai redusa a acestora

̶  Pe anumite modele, este posibila curatarea automata

̶  Au capacitatea de a executa ciclul de curatare chiar si cu piscina acoperita cu prelata.

Curatarea corecta a piscinei este primul pas catre mentinerea unei ape sanatoase pe tot parcursul anului, indiferent de sezon.

Aparatele de curatare robotizate sunt cea mai populara alegere, si pentru un motiv intemeiat.

Robotii automati pentru piscine te ajuta sa economisesti energie, apa si substante chimice, oferindu-ti beneficii financiare pe termen lung, care vor depasi costul initial al achizitiei.

Articol redactat cu ajutorul agentiei seo DASEO

Comunicate de presa