Cosette Chichirău dorește căderea Guvernului

Cosette Chichirău dorește căderea Guvernului. Deputata USRPLUS salută faptul că partidul său a depus moțiunea prin care speră ca Florin Cîțu să fie forțat să își depună mandatul.

Cosette Chichirău s-a remarcat prin faptul că a criticat orice, fără să ofere soluții. În fapt, aceasta a fost întreaga strategie a USRPLUS. Acest partid încă nu a realizat că epoca Opoziției și a războiului cu statul prin intermediul ONG urilor s-a sfârșit.

Într-o postare pe o rețea socială, Cosette Chichirău a declarat:

„USR PLUS a depus în această seară moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. După revocarea abuzivă a ministrului Justiției Stelian Ion, astăzi, premierul Florin Cîțu a forțat adoptarea PNDL 3 – un uriaș jaf național. 50 de miliarde de lei pentru a umple conturile baronilor și ale firmelor de casă. Mă aștept ca această moțiune să fie votată de parlamentari de la toate partidele din Parlament.”

Cosette Chichirău nu spune nimic că demiterea Guvernului ar duce la crearea unei alte majorități care să lase USRPLUS departe de coșul cu bunătăți.

Cosette Chichirău era o contestatară acerbă a lui Dan Barna. Nu se știe de ce acum USRPLUS îl susține pe Dan Barna și vrea cu tot dinadinsul să se retragă din Guvern. Florin Cîțu va încerca să demită miniștrii care vor vota contra propriului guvern.

Din păcate, USRPLUS se comportă ca un partid vechi. Adică pune orgoliile personale mai presus decât interesele naționale.

Slaba performanță de la guvernare poate fi mascată prin perdeaua de fum a retragerii în plină glorie. Este o manevră aplicată de fiecare dată când Guvernul României a fost format de coaliția unor partide politice.

Actual Știri Iași Știri Locale