Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a lua un imprumut rapid cu aplicare online?

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a lua un imprumut rapid cu aplicare online?

Viata iti rezerva mereu surprize, oferindu-ti atat oportunitati, cat si provocari. Indiferent de situatie, ai nevoie de resurse financiare, dar si de surse de finantare adaptate nevoilor si dorintelor tale.

Astfel, daca ai nevoie de un mic ajutor pentru proiectele tale sau pentru rezolvarea unor probleme care presupun cheltuieli neprevazute, poti lua un credit de nevoi personale care sa te scoata din dificultate.

Daca ai nevoie de un imprumut, Provident Financial Romania, institutie financiara nebancara, te poate ajuta si iti poate acorda un credit IFN in maximum 48 de ore, daca indeplinesti criteriile de eligibilitate. Pentru ca acest proces sa fie usor, poti lua legatura cu un consultant telefonic (sunand la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75) sau poti aplica online pentru un imprumut rapid.

Daca optezi pentru varianta online, trebuie sa accesezi site-ul Provident.ro si sa completezi formularul pentru un imprumut rapid cu aplicare online. Ai nevoie doar de cateva minute pentru a aplica online, iar in cel mai scurt timp te va contacta un reprezentant al companiei pentru confirmarea si finalizarea solicitarii tale. Criteriile de eligibilitate raman neschimbate, indiferent daca aplici online sau telefonic.

Conditii minime de eligibilitate pentru un imprumut rapid cu aplicare online:

  • persoana majora, cu cetatenie romana;
  • venit fix lunar, dovedibil (prin adeverinta de salariu, talonul de pensie sau printr-o interogare de la ANAF, pe care Provident o poate realiza cu acordul tau);
  • adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de identitate);
  • un numar de telefon valabil (pentru a mentine legatura cu reprezentantii companiei in urma aplicarii tale online).

Deci, cu doar doua documente (actul de identitate si dovada venitului tau) poti aplica, telefonic sau online, pentru un credit IFN din oferta Provident Financial Romania.

Avantajele unui imprumut rapid cu aplicare online oferit de Provident:

  • sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei;
  • rate fixe saptamanale sau lunare, in functie de tipul imprumutului (Standard sau STAR);
  • fara garanti sau garantii;
  • informatii clare despre costuri si conditii;
  • serviciu optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

Daca optezi pentru serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, lansat in premiera pe piata din Romania de Provident, primesti banii in mana in maximum 48 de ore, chiar acasa la tine. Mai mult, poti achita ratele din confortul propriei locuinte: un reprezentant al companiei se va deplasa personal la domiciliul tau cu acest scop. Astfel, el te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor aferente imprumutului tau. De asemenea, acesta iti va raspunde la orice intrebare si iti va explica toate conditiile de rambursare.

Asadar, optand pentru un imprumut rapid cu aplicare online, alaturi de serviciul mai sus mentionat, nu vei fi nevoit sa te deplasezi deloc de acasa si vei obtine suma de bani de care ai nevoie pentru proiectele tale sau pentru rezolvarea problemei cu care te confrunti. Tot procesul este simplu si rapid, iar Provident te va ajua sa rezolvi totul mai usor!

Comunicate de presa Economic